Sport

2015.04.12. 20:42

Továbbra is mély gödörben a Létavértes

Hajdú-Bihar - A megyei másodosztály északi csoportjában, a 21. forduló vasárnapi játéknapján három mérkőzés zajlott: a Görbeháza idegenben verte a Fülöpöt, a Vámospércs otthon a Tiszacsegét, a Nyíracsád pedig a továbbra is gyengélkedő Létavértest múlta felül.

Hajdú-Bihar - A megyei másodosztály északi csoportjában, a 21. forduló vasárnapi játéknapján három mérkőzés zajlott: a Görbeháza idegenben verte a Fülöpöt, a Vámospércs otthon a Tiszacsegét, a Nyíracsád pedig a továbbra is gyengélkedő Létavértest múlta felül.

Fülöp–Görbeháza 1–3 (0–2)

50 néző, vezette: Radócz B. (Nagy R., Nagy Á.)

Fülöp: Popovics D. – Gordán Z., Klenik Gy., Horváth I., Kiss G. (Vecsei J.), Sándor L., Szabó A. (Hortobágyi R.), Bazsó O., Ilyés J., Veres R., Sándor R. (Usztics I.). Edző: Bányai Imre.

Görbeháza: Szilágyi K. – Siket Gy., Besenyő P., Ilyés Z., Pók D., Nyakas R., Répási Sz., Hajdu R., Tóth P. (Tóth A.), Jónás R. (Péntek I.), Reszegi S. (Kiss G.). Edző: Szolnoki Attila.

Gól: Ilyés J., illetve Hajdu R., Nyakas R., Tóth P. Jók: az egész csapat, illetve mindenki. Ifi: 0–2.

Bányai Imre: – A múlt héten görbeházi edzőkollégám arra panaszkodott, hogy rossz játékvezetés mellett futballoztak Álmosdon – most ezt visszakapták bőven. Igaz, az első félidőt átaludtuk, de a másodikban gólokkal nyerhettünk volna, ha nem az eredmény után szaladunk. Volt jogtalan tizenegyes, számunkra meg nem ítélt büntető, téves ítéletek itt is, ott is, mellette pedig számos helyzetet kihagytunk. Végül is csak magunkat okolhatjuk a vereségért, hiszen a fel tudnánk venni a versenyt tizennégy emberrel is, akkor győzhetnénk – de sajnos erre még nem vagyunk képesek. Sok sikert kívánok a vendégeknek, ők csak tették a dolgukat, igaz, ehhez kellő segítséget is kaptak ezúttal.

Szolnoki Attila: – Elértük céljainkat azzal, hogy megszereztük a győzelmet és az értékes három pontot. Gratulálok csapatomnak a mai teljesítményhez, további sok sikert a Fülöpnek!


Nyíracsád–Létavértes II 4–1 (3–0)

100 néző, vezette: Pál G. (Szűcs A., Prezenszki M.)

Nyíracsád: Milák A. – Lukács D. (Pintye S.), Tóth Á., Béres Cs., Árvai Sz., Bárdos Z. (Maczó Cs. (Jakab N.)), Balogh I T. (Szilágyi L.), Dobrai G. (Tóth I.), Kovács M., Balogh II T. (Gugg K.), Tóth T. (Maczó A.). Edző: Patalenszki József.

Létavértes II: Fekete S. – Boros G., Boldis J., Mazsu R., Karászi F., Zilai Z., Demján J., Polgári I., Tóth L., Mezei L., Horváth G. Edző: Kontor Gábor.

Gól: Dobrai G. (3), Balogh II T., illetve Mezei L. Jók: Dobrai G. (a mezőny legjobbja), Milák A., Tóth T. Gugg K. (csodacsere), illetve senki. Ifi: 5–0.

Patalenszki József: – Egy sportszerű, de szerény képességű csapatot sikerült ma két vállra fektetni. Nem akartunk lemaradni az ifitől – igaz, hogy ők ötöt rúgtak, mi meg csak négyet. Ez az eredmény az ellenfélre nézve hízelgő. Hajrá Acsád!

Kontor Gábor: – Húha!


Vámospércs–Tiszacsege 2–0 (0–0)

70 néző, vezette: Percze Zs. (Horváth M., Kóti L.)

Vámospércs: Kolompár J. – Nagy I., Kovács Gy. (Tömöri G.), Zsupos J., Kolompár R., Nánási D. (Vietorisz J.), Szőke R., Halász S. (Szabó B.), Tóth G. (Pólyik D.), Károlyi A. (Nagy J.), Berki T. (Kiss T.). Edző: Oláh Sándor.

Tiszacsege: Baranyi Cs. – Rézmüves G., Nagy Á. (Balogh A.), Monoki A., Bodnár D. (Nagy P.), Jecs J., Balogh R., Nagy L., Kovács A., Bay B., Zsiga R. (Borisz Sz.). Edző: Lévai Albert.

Gól: Kovács Gy., Kiss T. Jók: Kolompár R., Nagy I., Kovács Gy., illetve mindenki. Ifi: 2–2.

Oláh Sándor: – Küzdelmes meccsen sikerült begyűjtenünk a három pontot.

Lévai Albert: – Egy ilyen mérkőzés megnyeréséhez még súlytalanok vagyunk. Az első félidő végén óriási ziccert rontottunk el, a másodikban is mi kezdtünk jobban, de kényszerű változtatások miatt megbomlott a csapategység, kicsit el is fáradtunk, hazaiak pedig két kontrából két gólt szereztek, ezzel eldöntötték a meccset. Mi csak helyzetekig, kapufáig jutottunk, emiatt megérdemelt Vámospércs győzelme. Gratulálok nekik, további sok sikert kívánok. Srácaimnak üzenem, fel a fejjel, kicsit több alázattal, akarattal, talán egy kis szerencsével még lehetnek jó összecsapásaink. Gratulálok az ifinek a pontszerzéshez!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!