Sport

2015.04.13. 11:15

Taroltak a cívisvárosiak a fitneszversenyen

Debrecen - A Vezér Fitness és a Diamond Fitness sportolói a budaörsi Super Fitness Show-n mérettettek meg.

Debrecen - A Vezér Fitness és a Diamond Fitness sportolói a budaörsi Super Fitness Show-n mérettettek meg.A Vezér Fitness tizenegy versenyzővel vett részt a viadalon, a szabadon választott gyakorlatok kategóriában indultak, és hét medállal térhettek haza. A mérleg egy arany-, három ezüst- és három bronzérem, négyen pedig arany minősítést kaptak, többen most először álltak színpadra. A C kategória 2006-os korcsoportjában Tóth Dorottya és Kiss Noémi arany minősítést kapott, a 2004-es korcsoportban Csuka Laura aranyérmes lett, a 2003-as korcsoportban Vadon Lili és Pók Vera osztott ezüstérmes helyen végzett. A B kategória 2006–2007-es korcsoportjában Csuka Petra arany minősítést szerzett, a 2005-ös korcsoportban Kecskés Karina ezüstérmes, Kiss Virág bronzérmes lett, a 2002-es korcsoportban Simon Blanka bronzéremmel gazdagodott. Az A kategória 2004-es korcsoportjában Eke Luca gyakorlata bronzérmet ért, Hajdú Adrien pedig arany minősítést kapott.

Csiszolódnak a gyémántok

Ugyanezen a viadalon a Diamond Fitness Egyesület fitneszesei közül 1-es tudás­szintben Kerekes Zora, Mikula Panka, Sutyák Eszter, Géczi Fruzsina és Dajka Molli kiválóan teljesített, amiért arany minősítés volt a jutalmuk. Tóth Emma ezüst minősítéssel zárta a napot Kuffa Gerdával egyetemben, míg Mozga Nikolett harmadik lett. A 2. tudás­szintben induló Székely Zsófia nyakába került a legfényesebb medál, a B versenyzői kategóriában Szabó Dorina a képzeletbeli dobogó harmadik fokára állhatott fel.

A Regionális Tavaszi Kupát Tiszaújvárosban rendezték, ahol tehetségkutató kategóriában Szűcs Nikolett (Diamond Fitness) fitness modell kategóriában harmadik, míg bodyfitness számban 2. helyen végzett.

HBN-CZM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!