Sport

2015.04.01. 11:45

Szoboszlón is várják a kupakokat

Hajdúszoboszló - Egyre többen csatlakoznak a beteg Cseh Annácska megsegítéséért, a Debreceni Vízilabda Klub által indított kupakgyűjtő akcióhoz. Immár Hajdúszoboszlón, Takács Péterné üzletében (Hősök tere 9-11.) is várják a kupakokat.

Hajdúszoboszló - Egyre többen csatlakoznak a beteg Cseh Annácska megsegítéséért, a Debreceni Vízilabda Klub által indított kupakgyűjtő akcióhoz. Immár Hajdúszoboszlón, Takács Péterné üzletében (Hősök tere 9-11.) is várják a kupakokat. Emellett pedig természetesen a többi helyszínre is el lehet juttatni a flakonok zárósapkáját: Debreceni Sportuszoda portája (az erre a célra kihelyezett doboz), DVSE második emeleti, 303-as irodája, Debrecen, Monostorpályi út 26., Szent Anna út 27., Petőfi tér 16., Kassai utca 4., Nagy utca 83., Budapest, IV. kerület, Klazuál út 2., IV. kerület, Szent Imre út 1., VI. kerület, Teréz krt. 48., V. került, Nyáry Pál utca 10.

HBN


Debrecen - A kupakgyűjtő mozgalom mellett pénzadománnyal is segítik Cseh Annácskát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!