Sport

2015.04.02. 12:32

Rangos tornán a debreceniek

Debrecen - Nem akármilyen tornára kapott meghívást a DHSE Olasz Focisuli U11-es és U 9-es csapata, akik az MTK-val és a Szombathellyel közös csapattal vesznek az olaszországi La Speziában.

Debrecen - Nem akármilyen tornára kapott meghívást a DHSE Olasz Focisuli U11-es és U 9-es csapata, akik az MTK-val és a Szombathellyel közös csapattal vesznek az olaszországi La Speziában. A résztvevők között szerepel a német 1860 München valamint a Juventus, a Milan, a Torino, a Lazio, a Parma, az Empoli, a Chievo, a Verona és a Bologna.

Hegedüs Tamás, a DHSE Olasz Focisuli trénere elmondta, „a torna célja, hogy már ebben a korosztályban megismerjék a srácok a nemzetközi szintet és összehasonlítsuk a magyar gyerekek képzettségét, technikai-, mentális képességeit a nagynevű klubok hasonló korosztályaival. Természetesen tanulásnak, fejlődésnek szánjuk e meghívást, ugyanis ilyen színvonalú tornára csak igen ritkán juthatnak el magyar csapatok. Reméljük, hogy a mostani gyerekek – hasonlóan, mint annak idején Dzsudzsák Balázs, Tőzsér Dániel, Tisza Tibor, Kulcsár Tamás vagy Varga József, akik sok hasonlóan magas színvonalú megmérettetésen vettek részt az Olasz Focisulival - később a debreceni labdarúgás javára hasznosítják tapasztalataikat”.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!