Sport

2015.04.15. 11:48

Lehet, hogy bajnokokat köszönthetünk

Debrecen - Az UVSE együttese látogat a Fiú Gyermek Országos Bajnokság 21. fordulójában, csütörtökön 20.30-tól a Debreceni Sportuszodába. A DVSE csapata vezeti a pontvadászatot, míg az UVSE a második helyen áll – amennyiben a cívisvárosiak nyernek, nagyon hosszú idő után ismét vidéki gárda lesz a bajnok az utánpótlás küzdelemsorozatban.

Debrecen - Az UVSE együttese látogat a Fiú Gyermek Országos Bajnokság 21. fordulójában, csütörtökön 20.30-tól a Debreceni Sportuszodába. A DVSE csapata vezeti a pontvadászatot, míg az UVSE a második helyen áll – amennyiben a cívisvárosiak nyernek, nagyon hosszú idő után ismét vidéki gárda lesz a bajnok az utánpótlás küzdelemsorozatban. A hajdúsági ifik 18 órától, míg a serdülők 19.15-től csapnak össze a fővárosiakkal Debrecenben. Az összecsapásokra a belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várnak, elkél a buzdítás a fiataloknak!

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!