Sport

2015.04.11. 13:02

Hajdúsági rangadó következik

Hajdúböszörmény, Debrecen - A DEAC női futsal csapata a Hajdúböszörmény második együttesének otthonában lép pályára az NBII 21. fordulójában.

Hajdúböszörmény, Debrecen - A DEAC női futsal csapata a Hajdúböszörmény második együttesének otthonában lép pályára az NBII 21. fordulójában.

Ugyan már biztos a DEAC első helye az alapszakaszban, de még értékes pontokért küzd. Ráadásul a Hajdúböszörmény elleni találkozó mindig is egy nagy rangadónak számított. A Szekszárd elleni vereség óta Sólyom Attila együttese egymás után öt találkozót nyert meg, amely nagy önbizalmat adhat a Hajdúböszörmény otthonában. A böszörmény is jó tavaszt tudhat maga mögött, hiszen mindössze egy döntetlent és egy vereséget gyűjtött be, ám ez elegendő volt Sólyom Attila együttesének, hogy növelni tudja előnyét a tabellán. Ősszel a DEAC 4-1-re nyert hazai pályán.

„Attól függően, hogy a rájátszásba visszük-e a pontokat magunkkal, ez a meccs akár a bajnoki címről is dönthet, így igazi "hatpontos" mérkőzés lesz” – vezette fel a találkozót Kota Gabriella, a DEAC játékosa. – „A két csapat jól ismeri egymást, nem egy ember van, aki ráadásul játszott már mindkét csapatban, így meglepetést valószínűleg nem fogunk egymásnak okozni. Nincs igazából különösebb dolog, amire figyelnünk kellene, a saját játékunkat fogjuk játszani es erőltetni, meglátjuk milyen sikerrel. Minden esélyünk megvan rá. Mindent megteszünk a győzelemért, ősszel is nyertünk a Böszörmény ellen es most is szeretnénk és fogunk is.”

A Hajdúböszörmény II.-DEAC találkozót április 12-én délután három órától rendezik a Hajdúböszörményi Városi Sport- és Rendezvényközpontban.

DEAC női futsal csapat

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!