Sport

2015.04.26. 20:49

Budapest Honvéd vs. DVSC-TEVA – Edzői nyilatkozatok

Budapest, Debrecen – A Budapest Honvéd vs. DVSC-TEVA (1-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Marco Rossi és Kondás Elemér értékelte a látottakat.

Budapest, Debrecen – A Budapest Honvéd vs. DVSC-TEVA (1-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Marco Rossi és Kondás Elemér értékelte a látottakat.

Kondás Elemér: Küzdelmes meccsen vagyunk túl, rengeteg párharc volt. Játékot többet vártam a mérkőzéstől. A második félidőben sokat volt nálunk a labda, emberelőnybe kerültünk, majd ez is kiegyenlítődött. Előrejátékban nem tudtunk cserélni, mert sok a sérültünk és a betegünk is. Sok helyzet maradt ki. Igazságos eredmény született. A sérülések miatt a tervezetthez képest más összeállításban léptünk pályára. Támadók nem nagyon voltak. Rengeteg párharc, ütközés volt a meccsen. Ha más összetételben állhattunk volna ki, mint ahogy egyébként terveztük is, nagyobb nyomást gyakorolhattunk volna az ellenfélre.

Marco Rossi: A csapat munkájával és a mérkőzéssel elégedett vagyok. A Loki kerete, játékosai magasabb szinten vannak. Ezt több futással kompenzáltuk, ehhez alakítottuk a taktikánkat is. Az utolsó percben ajtó-ablak helyzetünk volt, amiről tudom, ezt az ellenfél biztosan belőtte volna.


Budapest, 2015. április 26., vasárnap (MTI) - A címvédő Debrecen 1-1-es döntetlent ért el a bennmaradásért küzdő Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.


Budapest, Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában a DVSC-TEVA a Budapest Honvéd csapatához látogatott vasárnap 18:30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!