Sport

2015.04.02. 16:11

A gyógyító sport

Debrecen - A Debrecen Városi Szociális Szolgálat és a Mozgás Öröm Sportegyesület 17. alkalommal rendezte meg a Debreceni Regionális Sportnapot csütörtökön a Beregszászi-középiskolában.

Debrecen - A Debrecen Városi Szociális Szolgálat és a Mozgás Öröm Sportegyesület 17. alkalommal rendezte meg a Debreceni Regionális Sportnapot csütörtökön a Beregszászi-középiskolában. A DMJV Városi Szociális Szolgálat Újkerti Gondozó Szolgálata jelenleg 110 értelmileg és halmozottan sérült személyt lát el nappali ellátás keretében.

Ellátottjaink, az őket gondozó családtagok és dolgozók, valamint pártoló személyek a tagjai a Mozgás Öröm Sport Egyesületnek, mely 2002-ben alakult. Az esemény célja a sporton keresztül az egészségmegőrzés, betegség-megelőzés, gyógyító –egészségügyi rehabilitációs tevékenység, a rendszeres sportolás, versenyzés, testedzés, kondukciós terápia biztosítása” - emelték ki a szervezők.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!