Sport

2015.03.19. 11:34

Európa Liga - Nem árt fokozottan figyelni Gonzalo Higuainra

A Napoli ellen próbálja ledolgozni hátrányát az orosz Dinamo Moszkva.

A Napoli ellen próbálja ledolgozni hátrányát az orosz Dinamo Moszkva.Nehéz helyzetből várja a Dinamo Moszkva a Napoli elleni Európa Liga–nyolcaddöntő visszavágót, hiszen az itáliai odavágón 3–1–es vereséget szenvedett. Egyik félnek sem sikerült valami fényesen a főpróba, ugyanis az oroszok a Szpartak Moszkvától szenvedtek vereséget, míg a Napoli a Hellas Verona otthonából távozott vereséggel. Bizakodásra adhat okot a Dinamo–drukkereknek kedvenceik remek hazai mérlege, tudniillik legutóbb októberben szenvedett hazai pályán vereséget a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató együttes. Az orosz védőknek figyelniük kell Gonzalo Higuainra, aki az odavágón mesterhármast termelt, ezzel már hat találatot számlál a sorozatban.

Itáliai belharc

Csütörtök este 160. alkalommal méri össze erejét a Roma és Fiorentina, a legutóbbi firenzei összecsapásuk 1–1–es remivel zárult. Rudi Garcia „farkasai” nem a legjobb előjelekkel várják a találkozót, hiszen márciusban még nyeretlenek. Legutóbb a Stadio Olimpicóban februárban Olasz Kupa-meccsen diadalmaskodtak a violák, Gomez duplájával.


A program

Dinamo Moszkva–Napoli 18:00 (tv: Digisport1)

AS Roma–Fiorentina 19:00 (tv: Digisport2)

Dinamo Kijev–Everton 19:00

Ajax–Dnipro 21:05

Besiktas–Club Brugge 21:05

Inter–Wolfsburg 21:05 (tv: Story4)

Sevilla–Villareal 21:05 (tv: Digisport1)

Torino–Zenit 21:05 (tv: Digisport2)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!