Sport

2015.03.29. 10:24

A görög válogatott torkának szegül a kés

Budapest - Vasárnap este 20:45–től (tv: Duna) a magyar válogatott Görögországgal csap össze a Groupama Arénában az F jelzésű Európa–bajnoki selejtezőcsoportban.

Budapest - Vasárnap este 20:45–től (tv: Duna) a magyar válogatott Görögországgal csap össze a Groupama Arénában az F jelzésű Európa–bajnoki selejtezőcsoportban.

A két nemzeti együttes közül jelenleg a mieink állnak jobban, hiszen hét ponttal a pórselejtezőt érő harmadik helyen tanyáznak, míg a görögök mindösszesen egy döntetlent tudnak felmutatni négy meccs után, így egy esetleges budapesti vereséggel nagy valószínűséggel a hellének Eb–álmai szertefoszlanának.


[poll id="887"]


Dárdai Pál szövetségi kapitány dolgát nehezíti a tény, hogy három futballistája is kidőlt az elmúlt héten. Előbb Korcsmár Zsolt szenvedett súlyos sérülést, majd a Lech Poznan légiósa, Lovrencsics Gergő vált harcképtelenné. Ezzel sajnos még nem volt vége, ugyanis csütörtökön a védő Vanczák Vilmost is „elvesztettük”, hasonló okokból.

HBN


Budapest, 2015. március 28., szombat (MTI) - Sergio Markarián szerint csak taktikai elemeket gyakorolt az elmúlt pár napban a görög labdarúgó-válogatott, ennek megfelelően jól felkészült a vasárnapi, Magyarország elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre.


Telki, 2015. március 28., szombat (MTI) - Szoros és kiegyenlített csatára számít vasárnap a görögök elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki szerint az is elképzelhető, hogy egy pontrúgás dönt majd az összecsapáson.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!