Sport

2015.02.03. 13:37

Zsidai és Szécsi nélkül utaznak el Belekbe

Debrecen - Tizenegy napra a törökországi Belekbe utazik a DVSC-TEVA, az edzőtáborba csütörtökön reggel indulnak el a piros-fehérek.

Debrecen - Tizenegy napra a törökországi Belekbe utazik a DVSC-TEVA, az edzőtáborba csütörtökön reggel indulnak el a piros-fehérek. A társaság Budapestről Isztambulba repül, onnan pedig Antalyába, ahonnan a landolást követően autóbusszal közelíti meg Beleket. A debreceni küldöttségben huszonhat labdarúgó kap helyet, a végleges utaslista ugyan még nincs meg, de a klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint két futballista biztosan itthon marad. A válogatott középpályás, Zsidai László a cívisvárosban lábadozik Achilles-ín gyulladásából, a csatár Szécsi Márk pedig szintén a rehabilitációját végzi a hajdúsági megyeszékhelyen.

Mint azt már korábban megírtuk, hat edzőmeccset játszik Törökországban a Loki: szombaton a grúz Torpedo Kutaiszi és a román FC Rapid Bucuresti, 11-én a macedón FK Peliszter és a cseh FC Slovacko, míg 14-én a moldáv Sheriff Tiraspol illetve a szlovák Spartak Trnava ellen.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!