Sport

2015.01.16. 14:26

Előbb a Csíkszereda, majd a Brassó ellen

Debrecen - Szombaton és vasárnap is jégre lép a Debreceni Hoki Klub.

Debrecen - Szombaton és vasárnap is jégre lép a Debreceni Hoki Klub.Két erőpróba vár a hétvégén az utóbbi időben igen hullámzó teljesítményt nyújtó DHK-ra: szombaton 15.30-tól a HSC Csíkszereda otthonában vendégszerepelnek, majd vasárnap 18 órától a Brassónál „néznek szét” a hajdúságiak – a Digi Sport mindkét összecsapást élőben közvetíti.

A debreceniek legutóbb kedden vívtak MOL Liga meccset, akkor az Újpesttől szenvedtek 6–3-as vereséget, azt megelőzően viszont a tavalyi bajnok Érsekújvár csapatát győzték le 6–1-re.

Ami az ellenfeleket illeti, a sereghajtó Csíkszereda előző találkozóján 4–1-ra kikapott a listavezető Miskolci Jegesmedvéktől, míg a negyedik helyen lévő Brassó a második Dab.Docler együttesével szemben maradt alul 2–0-ra.

Ha a friss élményeket nézzük, a DHK január 4-én találkozott a Brassóval, akkor utóbbi győzedelmeskedett 2–1-re, míg december 5-én 8–2-re ütötték ki a Csíkszeredát a debreceniek.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!