Sport

2014.12.30. 14:49

Nyerhető meccset buktak, így nehéz lehet a tavasz

Békéscsaba, Debrecen - Nagy reményekkel utazott a DVSC-TVP-Aquaticum Békéscsabára, ám elvesztette a kelet-magyarországi rangadót, az Előre 31–28-ra nyert. Az ősi rivális elleni meccs különleges volt a lokista Kelemen Éva számára, ugyanis éppen Békéscsabáról érkezett a cívisvárosba a nyáron.

Békéscsaba, Debrecen - Nagy reményekkel utazott a DVSC-TVP-Aquaticum Békéscsabára, ám elvesztette a kelet-magyarországi rangadót, az Előre 31–28-ra nyert. Az ősi rivális elleni meccs különleges volt a lokista Kelemen Éva számára, ugyanis éppen Békéscsabáról érkezett a cívisvárosba a nyáron.– Nagyon vártam már ezt a meccset, megmondom őszintén, izgultam és kicsit tartottam is a találkozótól. Próbáltam kizárni a külső körülményeket, csakis a mérkőzésre összpontosítottam – kezdte a visszatekintést a balszélső, aki nagyon jól játszva, hat gólt lőtt egykori klubjának.

– Természetesen úgy lett volna az igazi a visszatérésem, ha nyerünk, de kevésnek bizonyult az a pár jó teljesítmény, ami most a DVSC-t jellemezte. Sajnos a kapusteljesítményünk és a védekezésünk sem volt olyan, amivel meccset lehet nyerni, pedig vallom, a Debrecen jobb csapat, mint a Békéscsaba. Az is probléma volt, hogy a taktikai utasításokat hiába beszéltük meg, abból keveset tudtunk megvalósítani a pályán, ráadásul egy-két játékoson azt éreztem, nem pörgött fel egy rangadó színvonalához. Pedig az ilyen meccseken mindig a lehető legtöbbet kell nyújtani, pláne, ha olyan sokan kísérik el a gárdát, mint tették azt most is a szurkolóink. Egy nyerhető mérkőzést buktunk el, ami miatt nehezebbé tettük a tavaszunkat – zárta mondandóját Kelemen Éva.

HBN-BN


Békéscsaba, Debrecen - A szezon utolsó tétmérkőzésén kikaptak a lokista lányok Békéscsabán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!