Sport

2014.11.02. 18:10

Újabb kabai siker

Kaba négyet gurított a szentpéterszegieknek a megyei másodosztály déli csoportjának tizenkettedik fordulójában.

Kaba négyet gurított a szentpéterszegieknek a megyei másodosztály déli csoportjának tizenkettedik fordulójában.

Kaba–Szentpéterszegi 4–0 (1–0)

50 néző, vezette: Pál G. (Erdélyi P., Jánvári T.)

Kaba: Biás P. – Almási Z., Szörnyi R., Sarkai A., Szabó D. (Plókai R.), Kállai D. (Ispán K.), Püspök T. (Bálint K.), Szabó B. (Plókai M.), Kuhajda Cs. (Éles R.). Edző: Kiss Lajos.

Szentpéterszegi: Rácz S. – Varga Zs., Szabó G., Szűcs P., Muzsnai J., Rusznyák A., Flaskai Zs., Kovács A., Kolompár Zs., Vass G. Edző: Balogh Barna. Gól: Kállai D., Czidor R., Kovács M., Ispán R. Jók: Szörnyi R., Sarkadi A., illetve Vass G., Flaskai Zs. Ifi: 3–2.

Balogh Barna: – Az első félidőben jól tartottuk magunkat, de mivel cserejátékosokkal nem tudtam frissíteni a csapatot, így az erőnk elfogyott a második játékrészben. Ha nagyobb alázattal állnánk a játékhoz, nem tizenegy játékossal utaztunk volna el a találkozóra. Ettől függetlenül gratulálok az ellenfélnek!

Kiss Lajos: – Az idény legrosszabb játékával is magabiztos győzelmet arattunk. Ha ilyen a hullámvölgy, akkor legközelebb is szeretettel várjuk. Ám ennél lényegesen több kell jövőhéten.

További részletek a Hajdú–bihari Napló hétfői számában!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!