Sport

2014.11.03. 16:10

Slakta-parádé a szülinapon

Debrecen - A Loki jobbszélsője 8 góljával elévülhetetlen érdemeket szerzett a Szeged legyőzésében.

Debrecen - A Loki jobbszélsője 8 góljával elévülhetetlen érdemeket szerzett a Szeged legyőzésében.Nehezen indult, de aztán minden kiegyenesedett, 18–15-ös félidőt követően 34–29-re diadalmaskodott a DVSC–TVP–Aquaticum a Szeged KKSE elleni bajnoki összecsapáson. A 20. születésnapját ünneplő cívis szurkolói csoport, a Szívtiprók Ultras Debrecennek hála fergeteges hangulatban kezdődött az összecsapás, ami úgy tűnt, a Lokit teljesen megfogta. A vendégek megléptek 5–1-re, a hazaiak csak a félidő derekára tudták átvenni a vezetést (7–6).

Remekül szállt be

– Tisztában voltunk vele, hogy ezen a napon csakis a győzelem elfogadható eredmény több okból kifolyólag is, ám rosszul kezdtünk. Bevallom őszintén, nem tudom, mi lehetett a csapattal. Felkészültünk minden szituációra, ami fogadott bennünket, ennek ellenére nagyon tompák voltunk – kezdte a beszélgetést Slakta Petra, aki a Szeged ellen a harmadik játékos volt, aki jobbszélsőként bizonyíthatott. – Némileg engem is meglepett, hogy harmadikként léptem pályára ezen a poszton, de szerencsére ez nem befolyásolta a teljesítményemet. Bár egy–két helyzet még így is kimaradt, nagyon örülök a nyolc akciógólomnak, de ami ennél is fontosabb, hogy megszereztük a győzelmet! A siker titka az volt, hogy jobban bírtuk erővel, mint az ellenfél.

Ajándék

Slakta Petra már 6 éve játszik a Lokiban, több nagy csatát megélt a Hódosban, de a szombati szurkolás örökre emlékezetes marad a számára. – Fantasztikus élmény volt a pályán megélni azt a buzdítást, amiben részesítettek bennünket. Mindig jóleső érzés, ha szurkolnak nekünk, de a drukkerek szombati produkciója most nagyon hatott. Boldogok voltunk, hogy győzelemmel köszönthettük a SZUD-ot a 20 éves születésnapján! – fogalmazott a kézis hölgy.

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!