Sport

2014.11.20. 17:20

Lemosni őket a pályáról

Debrecen - Hatpontos meccsre készül a DVSC, mely pénteken a Mosonmagyaróvár csapatát fogadja.

Debrecen - Hatpontos meccsre készül a DVSC, mely pénteken a Mosonmagyaróvár csapatát fogadja.Remélhetőleg újra megtelik a Hódos Imre Sportcsarnok pénteken 18 órától, ugyanis a debreceni lányoknak nagy szükségük lesz a buzdításra. A női kézilabda NB I. kilencedik helyezett együttese, a Mosonmagyaróvári KC SE vizitál a nyolcadik DVSC-TVP-Aquaticum otthonában, vagyis hatványozottan fontos lenne a győzelmi pontok begyűjtése.

Érdemes tudni az ellenfélről, hogy a Győr fiókcsapata, és jóformán a tavalyi Veszprémnek felel meg. Róth Kálmán alakulata kilenc találkozón lépett eddig pályára a 2014/15-ös bajnokságban, két győzelmük mellé két döntetlent és öt vereséget gyűjtöttek. A cívisvárosiak háromszor diadalmaskodtak, és hatszor alulmaradtak.

Rossz emléke fűződik a hajdúsági lányoknak a veszprémiekhez, hiszen az előző szezonban a Dunántúlon még a Loki vezetett 17–10-re félidőben, ám a játék végén mégis 30–26-ra kikaptak a debreceniek, akiknek ezúttal lehetőségük lesz revánsot venni.

Mindenre felkészültek

– Okvetlenül győzni szeretnénk, sokat készültünk az összecsapásra, videóztunk, kielemeztük ellenfelünk játékát. A Mosonmagyaróvár egységes, fiatal csapat, melyre jellemző, hogy zavarót védekezik, erre külön is hangolódtunk. Tóth Gabriella erőszakosságára is megvan az ellenszerünk, úgy érzem, ezen az estén nem tudnak majd meglepni minket – mondta el portálunknak Varsányi Nóra, a DVSC jobbszélsője, aki elismerte, természetesen szeretnének elégtételt venni a tavalyi vereségért is. – Óriási lenne, ha megint telt ház előtt játszhatnánk, nagyon sokat számít a szurkolóink segítsége, akik olyan hangulatot teremtenek, amely plusz erőket mozgósít bennünk is. Legutóbb a Szeged ellen varázslatos miliő uralkodott a Hódosban, ezt átélni újra mindenképp jó volna. Azt hiszem, a csapat egyébként jó formában van, próbálok én is minél többet hozzátenni a teljesítményhez, de még mindig többet várok magamtól – nyilatkozta a Nyüzi becenévre hallgató kézis hölgy.

A hírek szerint a Lokiból egyedül Vörös Bettina sérült, de az ő könyöke is szépen gyógyul.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!