Sport

2014.11.01. 16:02

Ifi ob Debrecen: November 6-tól három napon át, a DVSC rendezésében

Debrecen - Az év kiemelkedő bokszversenye lesz számunkra az ifjúságiak országos bajnoksága, már csak azért is, mert klubunk, a DVSC rendezi.

Debrecen - Az év kiemelkedő bokszversenye lesz számunkra az ifjúságiak országos bajnoksága, már csak azért is, mert klubunk, a DVSC rendezi.

Helyszíne minden korábbi változattól eltér: Debrecen, Gizella u. 4/b. A verseny alatt infók a DVSC honlapján, www.dvscboxing.hu és a régiós oldalon: www.alfoldboxing.hu!

Versenykiírás, érdekességek, saját nevezési listánk hamarosan felkerülnek erre a két oldalra, ám fontos, hogy tudja mindenki ezt a megváltozott helyszínt.

A tágas csarnokban jövő héten csütörtöktől kezdődnek a küzdelmek és vasárnapig tart a viadal. Ami a 2013-as, tehát a tavalyi ifi ob-t illeti, akkor két ezüst- és egy bronzérmet szerzett a DVSC, mégpedig Molnár Dávid és Komor László, valamint Tóth Ádám révén. Magyarán a felsőbb súlykategóriákban elég jól el voltunk akkor eresztve, hiszen a 91, a +91 és a 69 kilóról van szó. Természetesen nem csak ezekben számolunk bunyósainkkal, mindezt csupán érdekességként jegyeztük meg.

Az esemény ingyenes lesz, a bokszbarátok mellett várunk minden érdeklődőt szeretettel.

Térkép a helyszínről itt érhető el.

A debreceni vasútállomásnak háttal állva jobbra a felüljárón felmegyünk, jobbra le a Mikepércsi út felé, de rögtön a híd túlsó lábánál balra el a Szabó Kálmán utcán. Azon végig egyenesen, kb 1000 métert kell haladni, s ott lesz a csarnok. Autóval is könnyen megközelíthető a belváros felől a fenti útvonalon, közösségi közlekedéssel pedig ez a legcélszerűbb: kis kerülővel a 15-ös, vagy a 48-as busszal lehet a közelébe jutni, ám ezek esetében kell egy keveset gyalogolni. A 15-ösről a Borzán Gáspár-Diószegi saroknál kell leszállni, s onnan visszafelé gyalogolni a Gizella utcán, a 48-as buszról pedig a Vécsey-Gizella sarok közelében, s onnan előrefelé a Gizella utcán.

Hajrá, DVSC! Hajrá, boksz utánpótlás!

- Koppányi Szabolcs -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!