Sport

2014.11.12. 16:41

Hosszú időre elmeszelve

Pocsaj - A fegyelmi bizottság kiszabta a pocsajiak büntetését.

Pocsaj - A fegyelmi bizottság kiszabta a pocsajiak büntetését.A Magyar Labdarúgó Szövetség Hajdú-Bihar Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága meghozta határozatát a nagy port kavart, verekedés miatt félbeszakadt Pocsaj–Körösszegapáti megye II-es mérkőzéssel kapcsolatban.

A felnőtt pocsaji csapatból Sóvágó Sándort öt soron következő felnőtt bajnoki meccstől tiltották el. Balogh Tibor 2015. október 31-ig semmilyen sporttevékenységet sem folytathat, míg az elnökhelyettes Kus Istvánt, valamint az U21-es megbízott edzőt, Rézműves Elemért 2015. augusztus 31-ig a labdarúgással kapcsolatos tevékenységektől tiltották el. Egy U21-es játékost, Lénárt Ferenc számára 2015. május 31-ig szintén a sporttevékenységek vannak kizárva. Magát a Pocsaj KSE egyesületet is megbüntették: 2015. március 31-ig az egyesület sportpályája be lesz tiltva.

A soron következő négy bajnoki mérkőzésre szövetségi ellenőr küldését rendelték el a klub költségére. A pályabetiltás ideje alatt a csapat a bajnoki mérkőzéseit a Megyei Szövetséggel egyeztetett helyen játszhatja le, figyelembe véve azt a tényt, hogy a hozzá utazó csapatok költsége nem lehet több, mintha Pocsajba utaznának. Ha különbség keletkezik, azt az egyesületnek meg kell téríteni a vendégcsapat számára, ha azt igénylik.

HBN


Pocsaj, Körösszegapáti – Megütötték a játékvezetőt a Pocsaj–Körösszegapáti meccsen – az elkövetőt akár több évig tartó szabadságvesztésre is ítélhetik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!