Sport

2014.11.17. 16:15

Gyulán, a Szeged ellen játszik a Loki

Debrecen - A másodosztályú gárdával a Ligakupa 6. fordulójában csap össze Kondás Elemér együttese.

Debrecen - A másodosztályú gárdával a Ligakupa 6. fordulójában csap össze Kondás Elemér együttese.A múlt heti, békéscsabai túra után kedden ismét útra kel a DVSC-TEVA együttese, ezúttal ugyancsak a Ligakupában lépnek pályára a piros-fehérek. A csabai kiránduláshoz hasonlóan ezúttal is Békés megyébe visz a debreceniek útja, a gyulai Grosics Gyula Akadémián fogadja őket az NB II-es Szeged alakulata. Azért ott, mert a szegedieket nem tudta tovább támogatni tavaly nyáron a város, a klubnak pedig nincs saját futballpályája, ennek következtében elköltözött a Tisza-parti alakulat.

A lokisták az egy héttel ezelőtti, 6–0-s győzelmükkel bebiztosították a továbbjutásukat a sorozatban, míg a Szeged ugyan meglepő, 3–1-es sikert aratott Kecskeméten, de már biztos kiesője a B csoportnak.

Tét nélkül

Ennek megfelelően garantálni lehet, hogy a két együttes inkább edzőmeccsként fogja fel a 13 órától kezdődő összecsapást. A DVSC ugyan komoly erőpróba elé néz vasárnap a Győr otthonában, de a két mérkőzés között öt nap telik el, ezért a fiatalok mellett vélhetően alapemberek is szerepet kaphatnak a cívisvárosi kezdőcsapatban.

A Szeged 2011-Grosics Akadémia a 6. helyen áll a Merkantil Bank NB II-ben, de csak öt pontra van a feljutást jelentő második pozíciótól. Szinte biztos, hogy a szegediek is igyekeznek tartalékolni a szombati, SZTK-Erima elleni bajnokijukra.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!