Sport

2014.11.24. 07:36

Győr vs. DVSC-TEVA - Edzői nyilatkozatok

Győr, Debrecen - A Győr vs. DVSC-TEVA (0-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Fórián Zsolt értékelte a látottakat. 

Győr, Debrecen - A Győr vs. DVSC-TEVA (0-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Fórián Zsolt értékelte a látottakat. 

Kondás Elemér: parázs, hajtós meccset produkáltunk Győrben. Okosan, gondolkodva és taktikusan játszottunk. A Győr kevés alkalommal tudta megbontani a csapatom védelmet. Amikor Pátkai a védők mögé tudott kerülni és kapufát lőtt, akkor szerencsénk volt. Az más kérdés, hogy a tizenegyest be kellett volna lőni. A második félidőben jobban játszott a hazai gárda, de mindvégig jól álltuk a sarat. Egy jó erőben lévő csapatot sikerült legyőzni.

Fórian Zsolt: adtunk egy félidőnyi előnyt a Debrecennek, kevéssé voltunk élesek. A második félidőben már jobban jöttünk ki. Tudtuk, kevés helyzet lesz a mérkőzésen, azzal kell élni. A mérkőzés fordulópontja lehetett volna Pátkai kapufája.

HBN


A címvédő Debrecen 1-0-ra nyert a legutóbb ezüstérmes Győri ETO FC vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.


A labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában a Győri ETO otthonában vendégeskedett a Loki csapata. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon!


Debrecen - A vendégek Tisza góljának köszönhetően elhozták a pontokat Győrből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!