Sport

2014.10.25. 20:50

Tíz góllal nyert az OSC a Debrecen ellen

Debrecen - A papírformának megfelelően a nyáron alaposan megerősödött Újbuda kerekedett felül.

Debrecen - A papírformának megfelelően a nyáron alaposan megerősödött Újbuda kerekedett felül.

Ahogyan arra számítani lehetett, sima, 16-6-os sikert aratott az A-HÍD OSC Újbuda csapata a DVSE felett a férfi vízilabda OB I. negyedik fordulójában a Nyéki Imre uszodában. Már 3-0-ra vezetett a Bajnokok Ligája résztvevő OSC, mikor a Debrecen Kállay Márk révén szépíteni tudott, de ez sem segített, az első negyed végén már 5-1-es előnyben voltak az újbudaiak.

A folytatásban sem hagyott alább a hazaiak góllövő kedve, 9-1 után tudott csak újra betalálni a Debrecen, Martin Kolarik volt eredményes – félidőben 10-2-t mutatott az eredményjelző.

A harmadik játékrészben továbbra is Vincze Balázs alakulata dominált, ezt a nyolc percet 4-2-re hozta az OSC. Az utolsó etap valamivel kiegyenlítettebb játékot hozott, két-két találatot jegyezhettünk fel mindkét oldalon, ami azt jelentette, hogy az Újbuda tíz góllal, 16-6-ra győzedelmeskedett.

HBN


A tények

A-HÍD OSC Újbuda - DEBRECEN 16-6 (5-1, 5-1, 4-2, 2-2)

Budapest - Nyéki Imre uszoda, 100 néző. Vezette: Lázár A., Kun Gy.OSC: Bisztritsányi D. - Bátori B. 4, Kovács G. 2, Kevin G., Salamon F. 2, Bundschuh E. 2, Brguljan D. 2. Csere: Decker Á., Jávor D., Juhász Zs. 1, Vincze M., Gór Nagy M. 3, Szentesi Á. Edző: Vincze Balázs.

DEBRECEN: Aleksic - Kállay M. 1, Hoppál G., Kuncz T. 1, Kincses A., Kolarik 1, Halek M. Csere: Macsi P. 1, Smitula G., Pataki G., Süveges M., Szabó B., Tóth P. 2. Edző: Varga Tamás.

Gól - emberelőnyből: 7/4, ill. 9/2.

Gól - büntetőből: 0/0, ill. 0/0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!