Sport

2014.10.29. 11:57

„Nem volt bunda a Loki meccse”

Debrecen - A fogadási maffia egyik vezetőjeként elhíresült Perumal csupán egy jó tipp alapján nyert több mint három milliót.

Debrecen - A fogadási maffia egyik vezetőjeként elhíresült Perumal csupán egy jó tipp alapján nyert több mint három milliót.A napokban érdekes írás látott napvilágot, mely szerint az ázsiai fogadási maffia egyik vezetője, a hazai bundabotrány vádalkuval védett koronatanúja, Wilson Raj Perumal 100 euróból 11 250-et (3,4 millió forint) nyert két futballmérkőzést megfogadva. Az időközben debreceni lakosként ismert szingapúri úr a 2–2-es végeredményt hozó DVSC-TEVA–Ferencváros (félidő: vendég, végeredmény: döntetlen) és a Jagodina–Partizan Beograd (1–0) szerb bajnoki összecsapás végkimenetelét találta el.

Perumal a Facebook-oldalára töltötte fel a nyertes szelvény fotóját, a blikk.hu kérdésére, miszerint elképzelhető-e, hogy befolyásolták a két meccs végeredményét, a bulvárlap szerint így válaszolt: „Ki tudja? Csak hallottam néhány infót a mérkőzésekről. Ha akar találni néhány bundameccset, akkor keressen Afrikában. Nagyjából a csapatok hatvan-hetven százaléka köszöni az extra pénzt.

Csak egy jó tipp

A debreceni klubnál természetesen felháborodva vették tudomásul a híresztelést, kedden „Tűrhetetlen sárdobálás!” címmel egy rövid közleményben reagáltak a hivatalos honlapjukon, mely így szól: „A DVSC kategorikusan visszautasít minden híresztelést, amely kétségbe vonja a Ferencváros elleni mérkőzés körülményeinek tisztaságát. A DVSC megteszi a szükséges jogi lépéseket a rágalmazókkal szemben.

Szerdán reggel Wilson Raj Perumal ismét posztolt a legnépszerűbb közösségi oldalon az említett meccsekkel kapcsolatban. A maffiózó úgy fogalmaz, nem minden mérkőzés bunda, néha elég, ha szerencsés kézzel fogad valaki. Perumal sosem állította, hogy manipulálták volna a Loki–Fradi meccset, csupán egy barátja gondolta úgy, a helyes tipp az a félidő: V, végeredmény: D lesz.

Mint ismert, a kontinensen több bűnszervezet is foglalkozott a mérkőzések befolyásolásával fogadási céllal, Magyarországon állítólag elsősorban a szingapúri csoport volt érdekelt. Az ázsiaiak egyik vezetője a 2011 februárjában Finnországban letartóztatott Wilson Raj Perumal, aki a hírek szerint jelenleg Debrecenben él, miután vádalkut kötött a hatóságokkal.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!