Sport

2014.10.09. 14:36

A BL után újra a bajnokságban bizonyíthatnak

Berettyóújfalu - A Veszprém együttese vár pénteken az egy hete még az UEFA Futsal Cup hazai rendezésű csoportkörében brillírozó MVFC-Berettyóújfalura.

Berettyóújfalu - A Veszprém együttese vár pénteken az egy hete még az UEFA Futsal Cup hazai rendezésű csoportkörében brillírozó MVFC-Berettyóújfalura. Hazai pályán, a Pálfi István Rendezvénycsarnokban fogadja a férfi futsal NB I. hetedik fordulójában a Futsal Club Veszprém csapatát a Mezei-Vill pénteken 19.30-tól. A vendégek eddigi hat meccsükből hármat megnyertek, kétszer ikszeltek, és egyszer kikaptak, így jelenleg 11 ponttal a tabella harmadik helyén állnak. A hajdúságiak négy találkozót játszottak csak le idáig az új idényben, háromszor sikerrel jártak, valamint a Győr ellen döntetlent értek el.

Tavaly az alapszakaszban előbb 7–3-ra ütötte ki a veszprémieket az Újfalu, majd tavasszal 2–2-re végeztek a felek, akik a felsőházi rájátszás során háromszor is összecsaptak, itt egy döntetlen mellett kétszer az MVFC nyert.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!