Sport

2014.09.18. 12:39

Vajon melyik csapat kerül a Piramis csúcsára?

Debrecen - A hagyományoknak megfelelően a Piramis Italkereskedés szeptember 21-én, vasárnap ismét megrendezi a Vendéglátós Kispályás Labdarúgó Tornát a Debreceni Egyetem Dóczy József utcai sportlétesítményében.

Debrecen - A hagyományoknak megfelelően a Piramis Italkereskedés szeptember 21-én, vasárnap ismét megrendezi a Vendéglátós Kispályás Labdarúgó Tornát a Debreceni Egyetem Dóczy József utcai sportlétesítményében. Az immár 12. alkalommal megtartandó eseményen a Hajdú–Bihar megyei vendéglátó egységek indíthatnak csapatokat.

A rendezvény évek óta nagy sikernek örvend a résztvevők körében, éppen ezért szinte minden gárda igazolt labdarúgókkal erősíti meg alakulatát. A tornán 20–25 csapat méri össze tudását, a csatározások már délelőtt megkezdődnek a selejtezőkkel.

A résztvevőket vendégül látják négyféle töltött káposztával, melyet a Monostori Káposzta Szociális Szövetkezet szervezésében megrendezett főzőverseny résztvevői készítenek el. A sportolókat elkísérő családtagokat színes programokkal, vetélkedővel, a gyerekeket ugrálóvárakkal várják a szervezők.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!