Sport

2014.09.23. 07:16

Szoros meccsen hazai vereség

Debrecen - A Debreceni Hoki Klub hullámzó teljesítményének köszönhetően egygólos vereséget szenvedett a Corona Brasso csapatától.

Debrecen - A Debreceni Hoki Klub hullámzó teljesítményének köszönhetően egygólos vereséget szenvedett a Corona Brasso csapatától.

Nem indult jól a mérkőzés a debrecenieknek, ugyanis a vendégek sokáig uralták a játékot, azonban nem tudták Gyatlov kesztyűjét áttörni, így az első harmad gól nélkül ért véget.

A második játékrészben a DHK új erőre kapott, és Ladányi Balázs révén a vezetést is megszerezte, azonban a Brasso hat perc altt háromszor mattolta a kissé álmos debreceni védelmet. Ekkor úgy tűnt, nem tud felállni a cívisvárosi gárda, azonban a harmadik etap elején Kuriljuk ismét felébresztette a hazaiakat, amit egy újabb Ladányi-találat követett.

A DHK sorozatos emberelőnyben játszhatott, de kimaradtak a lehetőségek, ellenben a vendégek ismét magukhoz vették a vezetést, sőt, három perccel a rendes játékidő letelte előtt kétgólosra nőtt a Brasso előnye. A végjátékban ugyan esett még egy ahazi gól Berta Ákos révén, azonban a találkozót így is a HC Corona Brasso csapata nyerte.

HBN

Tények

MOL Liga 3. forduló

Debreceni HK-Corona Brasso 4-5 (0-0, 1-3, 3-2)

A DHK gólszerzői: Ladányi 2, Kuriljuk, Berta

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!