Sport

2014.09.16. 10:02

Döntetlennel kezdett a DEAC női csapata

Debrecen - A Veresegyház ellen kezdte NB II-es bajnoki szezonját a DEAC női futsal csapata, amelyen 3-3-as döntetlent játszott.

Debrecen - A Veresegyház ellen kezdte NB II-es bajnoki szezonját a DEAC női futsal csapata, amelyen 3-3-as döntetlent játszott.

Az első félidőben Sólyom Attila lányai jól játszottak és futószalagon gyártották a helyzeteket, míg Pest megyei ellenfelük mindössze csak távoli lövésekkel tudta veszélyeztetni Kósa Viktória kapuját. A játékrész végén a veresegyházi kapus egyik passzára Lovas Anna csapott le, aki a hibát kihasználva megszerezte a vezetést. A fordulás után sikerült a DEAC-nak növelnie az előnyét Erdős Edina találatával, de a vendégek válaszolni tudtak Mátyás Edina révén. A gólon felbuzdulva a Veresegyház el kezdte átvenni az irányítást és a meccset is megfordította. De a végén a debreceni lányok mindent egy lapra feltéve támadtak és végül Péter Vanda utolsó másodpercben szerzett góljával egy pontot otthon tudtak tartani.

Számítottunk rá, hogy nem lesz könnyű dolgunk és egy nehéz ellenféllel kell majd szembenéznünk, hiszen nagypályások és jól bírják a fizikai terhelést” – elemezte az ellenfelet Kósa Viktória, a DEAC kapusa. „Egy kicsit elfáradtunk a végére, de jól helyt álltunk, rengeteg helyzetünk volt, viszont sajnos nem volt annyi szerencsénk, hogy minden lehetőséget értékesítsünk. Úgy gondolom, hogy mindent megtettünk és remélem, a jövőben a szerencse is mellénk áll majd. Még azért van mit javítani a játékunkon, hiszen a helyzetkihasználásunk sem volt tökéletes. Ezt azzal javíthatjuk, hogy a labdakihozataloknál jobban figyelünk és több gyors kontrát tudunk vezetni. Ám emellett többet kell kommunikálnunk a pályán is” – mondta a hálóőr.

A DEAC a második fordulóban az MVFC Berettyóújfalu otthonába utazik.

- Makranczi László -


DEAC-Veresegyház VSK 3-3 (1-0)

DEAC: Kósa Viktória – Radics Ágnes, Tóth Angelika, Erdős Edina, Lovas Anna, Péter Vanda, Dancs Rebeka, Becsky Kata, Vajas Vera.

Veresegyház: Füzyné Görög Angelina – Vella Orsolya, Szennai Adrienn, Mogyorósi Zsuzsanna, Mátyás Noémi, Bíró Barbara, Kiss Fanni, Kiss Kitti, Szabó Ilona.

Gólszerzők: Lovas Anna, Erdős Edina, Péter Vanda, illetve Mátyás Noémi (2), Mogyorósi Zsuzsanna.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!