Sport

2014.08.07. 16:02

Újra több mint ezer gyerek a Karnevál Kupán

Debrecen - A DHSE Olasz Focisuli augusztus 8. és 10-e között immár 24. alkalommal rendezi meg az OTP Karnevál Kupa Nemzetközi Utánpótlás Labdarúgótornát Debrecenben. A megmérettetésen az 1998-tól a 2008-as korosztályig mérkőznek az ifjú labdarúgópalánták.

Debrecen - A DHSE Olasz Focisuli augusztus 8. és 10-e között immár 24. alkalommal rendezi meg az OTP Karnevál Kupa Nemzetközi Utánpótlás Labdarúgótornát Debrecenben. A megmérettetésen az 1998-tól a 2008-as korosztályig mérkőznek az ifjú labdarúgópalánták.Magyarország legnagyobb és legrégebbi utánpótlástornájára a hagyományokhoz hűen több országból érkeznek együttesek, többek között Szlovákia, Ukrajna, Románia és Lengyelország képviselteti magát a megmérettetésen. Idén is több mint száz gárda, több ezer gyermeke vetélkedik egymással a háromnapos eseményen.

A mérkőzések helyszínéül az Oláh Gábor utcai Sportcentrum, a Debreceni Labdarúgó Akadémia és a DEAC-pálya szolgál majd. Az összecsapások augusztus 8-án, pénteken 17 órától kezdődnek.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!