Sport

2014.08.14. 16:09

„Öröm a lehetőség és a továbbjutás”

Debrecen - Nagy Zoltán szerint csupán az volt a kérdés a Szekszárd ellen, mikor szerzik meg az első gólt.

Debrecen - Nagy Zoltán szerint csupán az volt a kérdés a Szekszárd ellen, mikor szerzik meg az első gólt.A Tolle UFC Szekszárd volt a Loki ellenfele szerdán a Magyar Kupa első fordulójában, a debreceniek 3–0-ra nyertek az NB III-as ellenfél otthonában. A mérkőzést végigjátszó jobb oldali védő, Nagy Zoltán értékelte a kupameccset.

Támadtak a védők is

– Az első gólig volt nehéz csupán a találkozó, azt viszonylag későn, a félidő lefújása előtt pár másodperccel szereztük – nyilatkozta a futballista. – Addig megszenvedtünk velük, voltak lehetőségeink, de nem tudtuk gólra váltani azokat. A Szekszárd nagyon lelkes volt, nagy elánnal védekezett, de megtörtük a házigazdákat. Hátul nem volt túl sok dolgunk, egy-két előrevágott labdára kellet figyelnünk csupán, inkább mi is a támadásokat próbáltuk segíteni. Természetesen nagyon örülök a továbbjutásnak, ahogyan annak is, hogy lehetőséget kaptam és végigjátszhattam a mérkőzést. Mivel több mint tíz hónapot kihagytam sérülés miatt, nagyon hiányzott a játék, korábban edzőmeccsen már pályára léptem, most kilencven percig futballozhattam tétmeccsen. A végére el is fáradtam, nagy volt a hőség a gyepen, de a lényeg a győzelem – jelentette ki Nagy, akit a csapatban elfoglalt pozíciójáról is megkérdezett a Napló.

– Nehéz lesz visszaverekednem magam a kezdőcsapatba, hiszen Jovanovics és Lázár személyében két kiváló futballista is van a posztomon. Nem adom fel a harcot, ez a rivalizálás csak még keményebb munkára ösztönöz az edzéseken is. Az a célom, hogy akár a jobbhátvéd, akár a jobb oldali középpályás posztján számít rám a szakmai stáb, megfelelő teljesítménnyel legyek a csapat hasznára. Hajtok teljes erőből, aztán meglátjuk, mit hoz a jövő – mondta a debreceni labdarúgó.

HBN-TN


Debrecen - A Loki legyőzte az NB III-as "bortermelőket" és továbbjutott a Magyar Kupa második fordulójába.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!