Sport

2014.08.04. 16:22

Óriási a tét, de bírni kell

Debrecen - Nagy lehetőség kapujában a Loki: ha nyernek a debreceniek a Boriszov Arénában, már biztos az EL-csoportkör.

Debrecen - Nagy lehetőség kapujában a Loki: ha nyernek a debreceniek a Boriszov Arénában, már biztos az EL-csoportkör.

Elérkezett az igazság pillanata, a DVSC-TEVA csapata kedden este 19.30-tól vívja meg a BATE Boriszov elleni Bajnokok Ligája selejtező visszavágóját Fehéroroszországban (a derbit a Hajdú Online és a Duna Televízió élőben adja). A debreceniek 1-0-s előnnyel várhatják a találkozót, miután múlt héten Sidibe büntetőjével megnyerték az első mérkőzést. Amennyiben Kondás Elemér alakulata idegenben is sikerrel jár, nem csak, hogy továbbjut, de az is biztossá válik, hogy bekerül az Európa Liga csoportkörébe.


[poll id="730"]


– A hazainál is nehezebb összecsapásra számítok, mi is, és a szurkolók is láthatták, milyen játékerőt képvisel a Boriszov. Előzetesen azt mondtuk, ötven-ötven százalék esélye van mindkét gárdának a továbbjutásra, a Nagyerdei Stadionban mi tudtunk nyerni, ez jelenthet némi előnyt, de ellenfelünknek is ugyanúgy meg van még az sansza a fordításra. Öngyilkos taktika lenne csak védekezni, gólt, gólokat kell szereznünk a sikerhez. Az első összecsapáson tökéletesen működött a csapatunk hátul, ezt megtartva kell elöl is hatékonyabbnak lennünk, ha nyerni akarunk. Helyzeti előnyt jelenthet, hogy nekik muszáj jönniük, támadniuk, ezt kihasználva előbbre juthatunk – vélekedett Szakály Péter, a Loki csapatkapitánya.


[poll id="729"]


A cikk folytatását a Napló keddi számában olvashatják.


Bajnokok Ligája - Megérkezett Minszkbe a Debrecen

Minszk/Budapest, 2014. augusztus 4., hétfő (MTI) - Másfél órás repülőút után hétfőn megérkezett Minszkbe a Debreceni VSC labdarúgócsapata, amely kedden a fehérorosz BATE Boriszov vendégeként lép pályára a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójának visszavágóján.


Fotók: Elindult a Loki Fehéroroszországba

Debrecen - Elindult a Loki együttese Fehéroroszországa, ahol kedden 20:30-tól vívja meg a BATE Boriszov elleni BL-selejtező visszavágóját.


Bajnokok Ligája - Európa kapujában a Debrecen

Budapest, 2014. augusztus 4., hétfő (MTI) - Csak egyetlen mérkőzés, a BATE Boriszov elleni keddi visszavágó választja el a magyar bajnok Debrecen labdarúgócsapatát attól, hogy 2010 után ismét biztosítsa helyét egy nemzetközi kupasorozat főtáblás küzdelmeiben.


Svéd spori a visszavágón

Debrecen - Az UEFA svéd játékvezetőket küld a Loki keddi, Boriszovban rendezendő BATE elleni BL-visszavágójára.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!