Sport

2014.08.22. 13:11

Hideg zuhany és várakozás a sorsolásra

Nanking - Hamarosan sor kerül az ifi olimpia ökölvívó tornájának sorsolására, Komor Lacit kérdeztük a várakozásokról.

Nanking - Hamarosan sor kerül az ifi olimpia ökölvívó tornájának sorsolására, Komor Lacit kérdeztük a várakozásokról.

Laci, milyen ellenfélre számítasz a sorsoláskor?

Komor László: Hatan vagyunk, én és a másik 3 vb-érmes (a bunyóban aki négy közé jut érmet kap - a szerk.), illetve még egy azeri és egy argentin is van közöttünk.

Mennyire sikerült végig a fő célodra, vagyis az ökölvívásra koncentrálnod ebben a nagy kínai kavalkádban?

Komor László: Az biztos, hogy bőven volt időnk megszokni a környezetet, az időeltolódást. Semmi sem vonta el a figyelmemet, tudtam végig a meccsre koncentrálni, illetve az edzésekre.

A hangulatra nem lehet panasz, ez bizonyos: Lackó nemrég töltött fel egy videót,  amelyben a most igen sokak által megkedvelt kihívásos "játékkal" ütik el az időt. A dolog eredeti célja, hogy egy speciális, Magyarországon is előforduló betegségre hívja fel a figyelmet. Az amiotrófiás laterális szklerózis (ALS) nevű betegségről van szó, és a videók segítségével adományokat gyűjtenek a degeneratív idegrendszeri elváltozás elleni harchoz.

A nyilvánosan nyakon öntött egyén megnevez minimum további három személyt, akinek ugyanezt kell megtennie, különben bizonyos pénzösszeggel kell adakoznia a betegség elleni harchoz. A közösségi médiában és máshol is hatalmas gyorsasággal terjedő jegesvizes bohóckodás szabályai azért nem teljesen lefektetettek, a lényege azonban az emberek felé történő figyelemfelkeltés, a betegségre való felhívás. Egyes sajtóértesülések szerint már szép összeg gyűlt össze az akció során.

Akár így, akár úgy, annyi bizonyos, hogy Komor Lacit szépen megfürösztötték Nankingban, aki azonnal tovább is adta a stafétát a következő négy embernek: Eszenyi Anna Dóra, Szilágyi Kitti, Temaj Ardit és Gulyás Gergő.

Laci, innentől azért a ringre, a kesztyűkre (főleg majd ellenfeledére) és a bokszra figyelj! Ott már nem szabad befürödnöd!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!