Sport

2014.07.08. 15:50

Szakmailag is mutatott újat a brazíliai torna

Debrecen, Nyíregyháza - Csábi Józsefnek összességében tetszik a vébé, és bízik benne, európai csapat jut a csúcsra.

Debrecen, Nyíregyháza - Csábi Józsefnek összességében tetszik a vébé, és bízik benne, európai csapat jut a csúcsra.

Már csak négy meccs, és véget ér a 20. FIFA labdarúgó-világbajnokság. Az év egyik legnagyobb eseménye számtalan meglepetést tartogatott már eddig is, és ki tudja, mi várható még.

– Összességében tetszik a vb, szakmailag is sok újat lehet látni, illetve szurkolói szempontból sem unalmasak a találkozók. Magyarország ugye egy selejtezőcsoportban volt a hollandokkal, így érzékeltem, egységes, jó csapatot alkot Hollandia, várható volt, hogy sokáig el fognak jutni. Örülök, hogy jól teljesítenek, s bízom benne, megnyerik a vb-t, a győzelemre persze a másik három elődöntős együttes, Németország, Brazília és Argentína is esélyes. Érdekes, hogy két európai és két dél-amerikai nemzeti gárda jutott be a legjobb négybe – azt hiszem, itt még bármi lehet, de remélem, európai nyer majd – vélekedett Csábi József, a Nyíregyháza jelenlegi vezetőedzője, akit nem lepett meg az olaszok szereplése.

– A válogatottnál betöltött szerepköröm miatt sokat utaztam külföldre, így volt lehetőségem az olaszokat is megfigyelni. Nem megbántva senkit, de évek óta látszott, hogy az itáliai futball egyre gyengébb, ami be is igazolódott ezen a tornán. Több csapat is kellemes meglepetést okozott viszont a brazíliai vb-n, dominálni tudtak a nem európai együttesek, ami a klímának is köszönhető – mondta a magyar labdarúgó-válogatott korábbi pályaedzője.

ÉKN–SZADÓ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!