Sport

2014.07.09. 14:11

Méltó helyen Zilahi és Komlóssy ereklyéi

Debrecen - A villamostól az állatkert felé haladva közelíthetjük majd meg azt a stadionbeli látogatóközpontot, ami egy Loki-relikviákat árusító kereskedelmi egységből és egy „dicsőségtárból” áll.

Debrecen - A villamostól az állatkert felé haladva közelíthetjük majd meg azt a stadionbeli látogatóközpontot, ami egy Loki-relikviákat árusító kereskedelmi egységből és egy „dicsőségtárból” áll. Utóbbiban a hét bajnoki trófea mellett az idén 112 éves csapat történetét, s olyan legendás játékosok hagyatékát mutatnák be, mint például Komlóssy Imre vagy Zilahi Zoltán – vázolta elképzeléseiket Krecz Tibor.

– A negyedmilliárd forintból kialakítandó létesítmény részét képeznék még a stadion több pontján felállított installációk, melyeken képek, videók segítségével mutatnák be a klub jelenét és múltját – mondta a Nagyerdei Stadion marketingvezetője, hangsúlyozva: nagyon sokan keresik fel az arénát akkor is, ha épp nincs meccs. Mindezeken túl a pénzből irodákat alakítanának ki, valamint egy szurkolói sörözőnél többet nyújtó, DVSC-rendezvények helyszínéül is szolgáló vendéglátóegységet. Egyelőre kérdéses, mikorra készülhet el a beruházás, az első lépést a csütörtöki közgyűlésen tehetik meg.

HBN-FÁ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!