Sport

2014.07.31. 16:45

Ki kell használni a helyzeteket!

Debrecen - A Loki középpályása, Vadnai Dániel győzelemre készül egykori csapata ellen.

Debrecen - A Loki középpályása, Vadnai Dániel győzelemre készül egykori csapata ellen.

Az első fordulóban igen gólerősnek bizonyuló MTK ellen lép pályára a DVSC-TEVA az OTP Bank Liga 2. fordulójában pénteken 20.30-tól.

Mint ismert, a Loki egy nappal később játszotta volna le ezt a meccset, azonban mivel a Debrecennek 1–1-s hazai győzelme után jövő kedden a BATE Boriszov elleni Bajnokok Ligája-selejtező visszavágóján van jelenése, ezért a hajdúságiak kérték, hozzák előrébb a találkozót, amibe az MTK és a Magyar Labdarúgó Szövetség is beleegyezett.

– Már nincsenek bennem olyan érzések, mint az első két MTK elleni meccsemen, de azért persze még mindig furcsa lesz az egykori csapatom ellen játszani. Mindenképp nehéz, küzdelmes ütközetre számítunk, és csakis győzelemben gondolkodunk. Idei első NB I-es összecsapásunkon bár jól játszottunk, csak egy pontot hozhattunk haza Nyíregyről. Most muszáj lesz nyernünk, ha nem akarunk lemaradni a többi gárdától – mondta el érdeklődésünkre Vadnai Dániel, a DVSC bal oldali védője, aki tavaly nyáron igazolt Debrecenbe, és azt megelőzően az MTK-ban szerepelt.

A cikk folytatását a holnapi Naplóban olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!