Sport

2014.07.20. 19:36

Edzőmeccsen nyert a Loki

Az NB II-es Szeged ellen játszott felkészülési mérkőzést a DVSC vegyes csapata a hétvégén, a találkozón már Szakály Péter is pályára tudott lépni.

Az NB II-es Szeged ellen játszott felkészülési mérkőzést a DVSC vegyes csapata a hétvégén, a találkozón már Szakály Péter is pályára tudott lépni. Az első félidőben azok az első kerethez tartozó labdarúgók léptek pályára, akik Belfastban nem, vagy csak kevesebbet játszottak, míg a szünet után a kis Loki fiatal labdarúgói bizonyíthattak – írja a dvsc.hu.

Az első félidőben fölényben játszott a Loki, mely Joel Damahou révén a vezetést is megszerezte. A pihenőt követően az ifjú Bereczki góljával nőtt a debreceniek előnye, a DVSC végül 2–0-s sikert aratott.

A piros-fehérekkel kapcsolatos hír még, hogy négy cívisvárosi játékos is a Balmazújvároshoz igazolt. A DVSC hivatalos honlapja szerint négy saját nevelésű fiatal, Angyal Norbert, Kondás Kristóf, Sigér Dávid és Szatmári Csaba az NB II-ben szereplő Újvárosba igazolt kölcsönbe. Továbbá az is eldőlt, hogy a tavaly a Vasasnál kölcsönben szereplő Gál Mátyás végleg az angyalföldi klubhoz került.

HBN

 


Edzőmeccs

DVSC – Szeged 2-0 (1-0)

Debrecen-Pallag. Vezette: Solymosi (Tőkés, Berecz)

DVSC I. félidő: Verpecz – Nagy Z., Morozov, Brkovics, Vadnai – Ferenczi, Zsidai, Damahou, Szakály – Volas, Seydi. II. félidő: Polekszics – Karikás, Böszörményi, Kinyik, Kovács G. – Dombi, Kónya, Berdó, Sós – Bereczki, Ruzsa

Szeged I. félidő: Belecan – Mészáros, Farkas, Szabó Cs., Thisio – Máté, Markovics, Bogáti, Pozsár – Fitos, Manga. II. félidő: Pászka – Kovács B., Kéri, Fodor, Hegedűs M. – Hegedűs E., Szabó P., Zelenyánszki – Molnár T., Zabari

Gól: Damahou (14.), Bereczki (53.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!