Sport

2014.07.01. 14:46

A fiatalok remekeltek az aerobik vébén

Debrecen - Bronzérmet és számos döntős helyezést értek el a debreceni válogatott aerobikosok a mexikói Cancunban megrendezett világbajnokságon.

Debrecen - Bronzérmet és számos döntős helyezést értek el a debreceni válogatott aerobikosok a mexikói Cancunban megrendezett világbajnokságon. Az UP2-es csoportok küzdelmében a Magyar Anna, Major Adél, Ökrös Janka, Ötvös Panna, Szász Nóra egység bravúros szerepléssel bronzérmet szerzett.

A junior csoport (Bökönyi Klaudia, Frank Cintia, Juhász Flóra, Szőllősi Panna, Tóth-Szolnoki Anna) az előkelő 5. helyen zárta a versenyt, hajszállal lemaradva a dobogóról. Szőllősi Panna egyéniben a 7., a trió az 5. helyet szerezte meg.

A felnőttek mezőnyében a sportaerobik csoport (Hegyi Dóra, Nagy Dorina, Farkas Balázs, Lendvay Dóra, Bali Dániel) a 6., az aerodance egység (Bakó Anett, Hegyi Dóra, Kiss Gabriella, Lendvay Dóra, Lendvay Réka, Nagy Barbara, Nagy Dorina, Szörényi Ágota) az 5., a trió a 14. helyet szerezte meg, egyéniben Hegyi Dóra a 16., Farkas Balázs pedig a 21. pozícióban végzett.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!