Sport

2014.06.11. 19:12

Nemzetközi viadalon halmozták az érmeket

Debrecen - Minden DSI-s edzőnek volt minimum egy érmes tanítványa.

Debrecen - Minden DSI-s edzőnek volt minimum egy érmes tanítványa.

Nagyszerű hangulatú és nagyon eredményes versenyt rendezett a Debreceni Sportcentrum – Sportiskola a Gyulai István Atlétikai Stadionban. A DSC-SI gyermek atlétái összességében 21 érmet, 11 arany-, 6 ezüst- és 4 bronzmedált szereztek a megmérettetésen.

Az elmúlt évekhez hasonlóan ebben az esztendőben is a Debreceni Sportcentrum – Sportiskola rendezte meg hazánk egyik legrangosabb utánpótlás-viadalát, a Nemzetközi Gyermek Atlétikai Versenyt. Érdekesség, hogy a küzdelmes napon minden DSI-edzőnek volt egy-egy olyan tanítványa, aki érmet szerzett. Az összesített pontversenyt mind a fiúk, mind a leányok versenyében a Debreceni Sportcentrum – Sportiskola nyerte. A fiatalok közül kiemelkedőt nyújtott Petrozsényi Júlia, aki három egyéni aranya mellé egy váltó elsőséget is begyűjtött. Eredményeivel a MASZ szakembereinek figyelmét is felhívta, hiszen meghívást kapott egy későbbi, külföldi válogatott viadalra.

Perényi Gabriella szakosztályvezető értékelte a DSC-SI kiemelt versenyét. – Ideális, nagyszerű időben szurkolhattunk az egész napos rendezvényen kicsiknek és nagyoknak. Elmondhatjuk, hogy továbbra is nagy érdeklődés kíséri versenyünket, amelyre a szomszédos Szlovákiából (Kassa) is érkeztek sportolók. Kimagasló eredmények születtek minden korcsoportban, szinte minden versenyszámban megdőltek a pályacsúcsok. A részvételi létszámot tekintve sem panaszkodhatunk, hiszen 7 versenyszámban 27 sportszervezet háromszáz 2002-es, 2003-as és 2004-es születésű kisgyermek atlétája állt rajthoz.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!