Sport

2014.06.19. 09:39

Jovanovics trófeákat akar

Debrecen - A szerb labdarúgó azért igazolt a DVSC-be, hogy nyerjen valamit a csapattal és a BL-ben szerepeljen.

Debrecen - A szerb labdarúgó azért igazolt a DVSC-be, hogy nyerjen valamit a csapattal és a BL-ben szerepeljen.

Nem sok pihenő jutott idén nyáron a DVSC-TEVA labdarúgóinak, hiszen a május végi bajnokavatást követően szerdán már az első tréningre került sor Pallagon, azaz bő két hetet lógathatták a lábukat a lokisták. A délelőtti programban erdei futás szerepelt, délután pedig már a labda is előkerült az edzőcentrumban.

Vonzó a BL

Volt a keretben olyan labdarúgó, aki először tréningezhetett a hajdúságiak akadémiáján, a nemrég leigazolt szerb, Alekszandar Jovanovics, aki néhány mondat erejéig beszélt magáról.

– Bár a Fradiban a tavasszal alapember voltam, mégis váltottam a nyáron és úgy vélem, jó döntést hoztam. A Loki már többször bizonyította, hogy itthon bármelyik sorozatot meg tudja nyerni, remélem, ez velem is összejön a gárdának. S ne feledjük, az együttes júliusban megkezdi a szereplését a Bajnokok Ligája-selejtezőjében, ott futballozni pedig minden játékosnak álma – fogalmazott Jovanovics.

A labdarúgó elmondása szerint több poszton is bevethető, ez pedig mindenképpen jó hír a debreceni szakmai stáb számára. – Alapvetően a középpálya jobb oldalán szoktam játszani, de előző klubomban, a Ferencvárosban szerepeltem jobbhátvédként is, sőt egyszer a védelem bal oldalán is. Mindegy, hol számítanak rám, csak segíteni tudjam a Lokit.

A Fradi ellen

Mint megtudtuk, a DVSC-TEVA felkészülési programjában újabb mérkőzés került: jövő hét szombaton a Fradival vívnak edzőmeccset Budapesten. Kondás Elemér elmondta, a tervek szerint a találkozón a keret tagjai egy-egy félidőt játszanak.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!