Sport

2014.06.30. 17:52

Egy igazi riói karnevál hangulatát idézi a vb

Debrecen - Darányi Antal szerint a meglepetések világbajnoksága a brazíliai.

Debrecen - Darányi Antal szerint a meglepetések világbajnoksága a brazíliai.

Több nagyágyú, például Spanyolország, Anglia, Portugália, vagy épp Olaszország számára is véget ért a vb a csoportmeccsekkel. Sokakat meglepett, hogy az esélyesek búcsúzni kényszerültek, ugyanakkor szimpatikus teljesítményével több kiscsapat is belopta magát az emberek szívébe – így van ezzel Darányi Antal, a DEAC Futsal Club vezetőedzője is.

– A meglepetések világbajnoksága a mostani, sokkal többet vártam az európai együttesektől, mint amennyit mutattak. Nyilván a klíma is befolyással van a csapatok produkciójára, de nem lehet csupán a hőmérsékletet okolni. Mindenképp európait várok a döntőbe, szerintem a németek vagy a hollandok fognak nyerni – mondta el Darányi, aki a harapdálós Suárezre is kitért.

– Sokan védelmükbe veszik, de én úgy vélem, megérdemelte a büntetést. Nem pályára való, amit tett, persze kiváló futballista, de ez nem mentesíti – fogalmazott a mester, majd elmondta, hogy kellemesen csalódott a szervezésben. –

Ahhoz képest, ahogy beharangozták ezt a tornát, vagyis hogy sok balhéra lehet számítani, eddig nem volt óriási összekülönbözés. Szépek a stadionok, a szurkolók varázslatos atmoszférát teremtenek, a mérkőzések is izgalmasak, az egész egy riói karnevál hangulatát idézi.

ÉKN–SZADÓ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!