Sport

2014.06.03. 13:16

A Ferencvárosból igazolt védőt a Loki

Debrecen - Aleksandar Jovanovic a bajnokcsapatban folytatja pályafutását.

Debrecen - Aleksandar Jovanovic a bajnokcsapatban folytatja pályafutását.Ahogyan azt korábban Kondás Elemér a Naplónak elmondta, néhány új játékos érkezése borítékolható a nyáron a DVSC-TEVA együttesénél.

– Pár új arcra szükségünk van, mert szeretnénk a nemzetközi kupában a lehető legmesszebb eljutni. Tavaly nem sikerült, bátrabban kellett volna támadnunk, idén még többet kell tennünk érte, hogy jól szerepeljünk Európában – fogalmazott a tréner, hozzátéve, a kapusposzton kívül gyakorlatilag minden csapatrészben szívesen látna a szakmai stáb egy-egy friss szerzeményt. Nos, az első fecske – mint azt a napokban portálunk is jelezte – a Fradi bosnyák-szerb légiósa, Aleksandar Jovanovic. A védelem több posztján és a középpályán is bevethető, 28 esztendős labdarúgó facebook-oldalán már elbúcsúzott a korábbi csapatától, kedden pedig kettő plusz egy évre aláírt a Lokihoz.

Van irántuk kereslet

Az említett futballistán túl Bognár Istvánt, a kiesett Mezőkövesd irányítóját is emlegetik a Lokival kapcsolatban, de több csapat is vinné a 23 éves játékmestert.

A Middlesbroughtól kölcsönből visszatért Varga József természetesen továbbra is a debreceniek alkalmazottja, ha a válogatott játékosért nem fut be megfelelő külföldi ajánlat, akkor a következő szezonba a bajnokcsapatban szerepel majd. Ugyancsak nyáron jár le a kölcsönszerződése Kecskeméten a kapus Vukasin Polekszicsnek és a csatár Szécsi Márknak. Információink szerint mindkét focista iránt van kereslet az NB I-ben, hiszen jó tavaszi idény van mögöttük, ám a DVSC nem szeretne végleg megválni tőlük, tehát legfeljebb újfent csak a kölcsönszerződés jöhet szóba.

A tervezett erősítésekről megkérdeztük Róka Géza klubigazgatót, aki ígérte, egy héten belül tájékoztat bennünket a témában.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!