Sport

2014.05.12. 18:35

Végh Sándor formában van

Debrecen - A debreceni Pitbullok feltörekvő ketrecharcosa grapplingban is eredményesen szerepel.

Debrecen - A debreceni Pitbullok feltörekvő ketrecharcosa grapplingban is eredményesen szerepel.

A Pitbull-fighter első sikerét a Salgótarjánban megrendezett FILA Grappling-viadalon érte el, a legtöbb indulót felvonultató No-Gi kategória 77 kilogrammos súlycsoportjában három győzelemmel menetelt a fináléig, ahol riválisa sérülésre hivatkozva nem állt ki ellene.

Sándor a Nógrád megyei versenynél jóval erősebb mezőnyt felvonultató 3. ADCC Hungarian Openen sem talált legyőzőre, szintén három győzelem után állhatott a dobogó tetejére.

– A budapesti verseny színvonalasabb volt, földön és állásból is keményen kellett küzdenem – vont mérleget Végh Sándor. – Magyar viszonylatban az ADCC Hungarian Open nagyon erős versenynek számít, külföldről is jöttek, szlovákok és szerbek is szőnyegre léptek. Remek felkészülési lehetőségnek bizonyultak a grappling-versenyek, de most már minél hamarabb szeretnék újra MMA-ban küzdeni. Várok egy jó lehetőségre, egy jó ellenfélre, egy jó bunyóra!

HBN-BZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!