Sport

2014.05.23. 15:59

Tabaka sztárokkal csatázik Szlovákiában

Zsarnovica, Debrecen - Az egyéni Európa-bajnokság harmadik, s egyben utolsó elődöntőjét rendezik szombaton 14 órától a szlovákiai Zsarnovicán, ahol a starthoz álló 16 vaspapucsost egyetlen cél vezérel: bejutni a június 9-én, pünkösdhétfőn Debrecenben megrendezendő challenge-be.

Zsarnovica, Debrecen - Az egyéni Európa-bajnokság harmadik, s egyben utolsó elődöntőjét rendezik szombaton 14 órától a szlovákiai Zsarnovicán, ahol a starthoz álló 16 vaspapucsost egyetlen cél vezérel: bejutni a június 9-én, pünkösdhétfőn Debrecenben megrendezendő challenge-be. Óriási csatára van kilátás, hiszen mindössze a legjobb öt, illetve, ha a magyarok képviselője, Tabaka József is a legjobbak között van, akkor hat salakszóró kvalifikálja magát a cívisvárosba.

A debreceni vaspapucsosnak nagyon nehéz dolga lesz, hiszen olyan világsztárokkal kell felvennie a versenyt, mint Miedzinski, Kolodziej (lengyelek), Kildemand, Larsen (dánok), Huckebeck, Wölbert (németek), A. Dryml, Suchanek (csehek), Hall (brit), Zetterström, J. Davidsson (svédek), Nieminen (finn), Dubernard és Seb. Tressarieu (franciák).

Csak emlékeztetőül, a szlovéniai Krskóban megrendezett elődöntőben Magosi Norbert a 8. helyen végzett, s nem jutott tovább.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!