Sport

2014.05.27. 10:01

Tabaka József indul a challenge-en

Debrecen - A szervező egyesület döntése értelmében Tabaka József képviseli hazánkat a június 9-én, pünkösdhétfőn megrendezendő salakmotoros egyéni Európa-bajnoki challenge-en – tudta meg a Hajdú-bihari Napló.

Debrecen - A szervező egyesület döntése értelmében Tabaka József képviseli hazánkat a június 9-én, pünkösdhétfőn megrendezendő salakmotoros egyéni Európa-bajnoki challenge-en – tudta meg a Hajdú-bihari Napló. A Gázvezeték utcai salakstadionban 16 vaspapucsos küzd majd a döntőbe jutásért, a tét óriási, hiszen csak a legjobb hét motoros kvalifikálja magát a fináléba.

A cívisvárosi viadalon öt lengyel (Janusz Kolodziej, Adrian Miedzinski, Patryk Dudek, Maciej Janowski, Przemyslaw Pawlicki), három lett (Andzejs Lebedevs, Kjastas Puodzuks, Maksim Bogdanovs), három dán (Michael Jepsen Jensen, Hans Andersen, Peter Kildemand), illetve egy-egy svéd (Jonas Davidsson), cseh (Tomas Suchanek), ukrán (Andrij Karpov) és horvát (Jurica Pavlic) vaspapucsos lesz a debreceni Tabaka József ellenfele.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!