Sport

2014.05.21. 16:19

Mulatás helyett mulasztás Létán

Létavértes - A létavértesiek bíznak benne, hogy még pótolhatják a szövetségnél az NB II-es licenckérelmüket.

Létavértes - A létavértesiek bíznak benne, hogy még pótolhatják a szövetségnél az NB II-es licenckérelmüket.Két fordulóval a vége előtt megnyerte az NB III-as bajnokságot a Keleti csoportban a Létavértes együttese, a Zoran Szpisljak által vezérelt társaság ezzel kivívta a másodosztályban való indulás jogát. Azonban könnyen lehet, hogy csak kivívta volna. A Létának ugyanis elmulasztották leadni a Magyar Labdarúgó Szövetséghez az NB II-es licenckérelmét, és csak jócskán a határidő lejárta után érdeklődtek az MLSZ-nél az ügyben.

A bajnokavatás tehát mulatás helyett mulasztásra derített fényt.

Természetesen megkerestük a témában a Létavértes elnökét, Árva Barnát, aki szűkszavúan, ám optimistán nyilatkozott a Hajdú-bihari Naplónak.

– Valóban volt hiányosságunk, de pótoltuk és bízunk abban, hogy hamarosan elfogadják a beérkezett licenckérelmünket – mondta az a klub első embere, aki többet nem kívánt hozzáfűzni a történtekhez.

HBN-TN


Létavértes - Bár még két forduló hátra van az NB III-as futballbajnokságból, de már eldőlt, hogy a Keleti csoportban a Létavértes a 2013/2014-es szezon bajnoka, ennek ellenére a vezetőedző, Zoran Szpisljak távozik posztjáról – adta hírül a dvsc.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!