Sport

2014.05.20. 13:03

Már a beérkezés is sikernek tekinthető

Bükfürdő, Debrecen - Rengeteg versenyautó adta fel a küzdelmet a bajnokság második fordulójában.

Bükfürdő, Debrecen - Rengeteg versenyautó adta fel a küzdelmet a bajnokság második fordulójában.A Bükfürdő környéki etapok adtak otthont az országos ralibajnokság második fordulójának. A murvás szakaszok sohasem a kíméletes autózásról szólnak, így volt ez idén is. A debreceni Forgács Barnabás–Géczy Tamás páros a BMW 328i versenyautójával már a verseny előtti teszten megküzdött az elemekkel, ugyanis a négykerekű hajtásával akadtak problémák, amit a szervizcsapat a másnapi rajtra tökéletesen kijavított. A pénteki prológ után következett a szombati 11 gyorsasági szakaszból álló versenynap, ahol reggeltől estig versenyzett az ORB és a rali 2 mezőnye.

– Nagyon nehéz versenyen vagyunk túl, amit sikerült a kategória negyedik helyén befejeznünk. Ez nem számít kiemelkedő eredménynek, viszont a célba érkezés maga volt a csoda. Rengeteg versenyautó feladta a küzdelmet, de mi sikeresen célba értünk. Köszönjük a szervizcsapatnak, hogy tökéletesen működött a versenyautó az egész hétvégén! Voltak nehéz pillanatok, de folyamatosan javultunk szakaszról szakaszra az idei esztendő első laza talajú versenyén – fogalmazott a navigátor, Géczy Tamás.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!