Sport

2014.05.25. 13:37

Ki lesz a magyar induló?

Debrecen - A rendező ország jogán egy magyar salakszóró is harcba szállhat a debreceni Európa-bajnoki challenge-en, s mivel egyik indulónk, Magosi Norbert és Tabaka József sem harcolta ki a kvalifikációt, így a honi vezetésnek kell kijelölnie a résztvevőt.

Debrecen - A rendező ország jogán egy magyar salakszóró is harcba szállhat a debreceni Európa-bajnoki challenge-en, s mivel egyik indulónk, Magosi Norbert és Tabaka József sem harcolta ki a kvalifikációt, így a honi vezetésnek kell kijelölnie a résztvevőt.– A szezon előtti egyeztetések alkalmával a szakági tanács tudomásul vette és elfogadta a viadalt rendező egyesület, a Debrecen Speedway SE elnökének azon kérését, miszerint ő dönthesse el, melyik magyar versenyzőt indítja a challenge-en. Mivel egyetlen motorosunk sem jutott be, így idősebb Tabaka József dönt arról, ki képviseli hazánkat a viadalon – nyilatkozta a Naplónak Jacsó Tibor szakágvezető. Természetesen megkérdeztük a cívisvárosi egyesület első emberét, aki azt ígérte, napokon belül meghozza a döntést.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!