Sport

2014.05.27. 12:14

Ismét osztályozóra kényszerül a DEAC

Debrecen - Tovább kell harcolnia NB I-es tagsága megtartásáért Darányi Antal alakulatának.

Debrecen - Tovább kell harcolnia NB I-es tagsága megtartásáért Darányi Antal alakulatának.

Utolsó mérkőzését is lejátszotta a férfi futsal NB I. alsóházi rájátszásában a DEAC csapata: a cívisvárosiak a Rubeola FC Csömör együttesét fogadták hétfőn este az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban.

A negyedik percben két gól is esett, egy-egy találatot jegyezhettek mindkét oldalon. A folytatásban felülkerekedett a DEAC, már 3–1 állt az eredményjelzőn, azonban a csömöriek visszakapaszkodtak, így félidőben 3–3 volt az eredmény.

A szünet után aztán tudatosították a debreceniek a vendégekben, ki az úr a házban, hét minutummal a meccs vége előtt már 8–4-re vezetett a Darányi-csapat. A hajrára sem támadt fel a Rubeola, így a DEAC magabiztos, 10–6-os sikert aratott.

A győzelem azonban kevés volt ahhoz, hogy a hajdúságiak elkerüljék az osztályozót, ugyanis a másik találkozón, a Nagykáta–Szeged derbin nem történt meglepetés, a szegediek hozták a kötelezőt (7–2), így ők örülhetnek a biztos bennmaradásnak. A DEAC-nak, akár tavaly, ismét osztályozót kell vívnia az NB I-ben maradásért, a cívisvárosiak ellenfele az NB II-es rájátszásának A csoportjában ötödik helyen végző Pioneers Viharsarki FC lesz.

HBN

A tények

DEAC Futsal Club–Rubeola FC Csömör 10–6 (3–3)

Oláh Gábor utcai Sportcsarnok, 50 néző. V.: Viczián Mátyás (Flinta Z., Takács A.)

DEAC: Szalánczi – Kiss A., Nagy Imre, Varga D., Fábri. Cserék: Pallai, Szentjobbi, Batári, Fülep, Tar, Juhász B.

Gól: Kiss A. (4., 22., 33.), Fülep (7., 13.), Varga D. (21.), Fábri (23., 30.), Nagy Imre (36.), Szentjobbi (40.), illetve Horváth B. (4., 24.), Nagy R. (15., 37.), Vadászi (20.), Smeló (34.)

Sárga lap: Fülep (12.), Nagy Imre (37.)

Piros lap: Horváth B. (33.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!