Sport

2014.05.31. 22:28

DVSC vs. Honvéd - Edzői nyilatkozatok

Debrecen - A DVSC-TEVA vs. Budapest Honvéd (0-2) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Simon Miklós értékelték a látottakat.

Debrecen - A DVSC-TEVA vs. Budapest Honvéd (0-2) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Simon Miklós értékelték a látottakat.

Kondás Elemér (DVSC-TEVA): - Jól indult a mérkőzés, rengeteg helyzet volt, uraltuk a meccset. Aztán ellentámadásból gólt szerzett az ellenfél. Michelic tudott volna olyan labdákat adni, ami jó lett volna a csapatnak, de kapott egy rúgást a belső oldalszalagjára, ezért le kellett váltani. Tehát a cserét is becseréltük, mert vesztett helyzetben voltunk, mérlegelni kellett.

Simon Miklós (Budapest Honvéd): - Örülünk a győzelemnek, gratulálok a Debrecennek a bajnoki címhez. Remélem, nem nagyon piszkítottunk bele az ünneplésbe. Elégedett vagyok a csapattal. Sikerült megtalálni azokat a játékosokat, akik szívvel és lélekkel tudnak játszani. Nem uraltuk a meccset, viszont nagyon keveset hibáztunk.



A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 30. fordulójában a Debreceni VSC-TEVA gárdája a Budapest Honvéd csapatát fogadta szombaton 20 órától a Debreceni Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!