Sport

2014.05.08. 13:13

Bringás volt a reggeli

Debrecen - Debrecenben egyre többen járnak munkába biciklivel.

Debrecen - Debrecenben egyre többen járnak munkába biciklivel.Csaknem 400 kerékpáros kereste fel csütörtök reggel a Kossuth teret, ahol a Magyar Kerékpárosklub Debreceni Területi Szervezete szponzoroktól kapott kakaós csigával, túró rudival, üdítővel és ingyenes szerviz szolgáltatással várta a „drótszamáron” érkezőket.

A kerékpárosklub területi vezetője, Szanyi Gergely portálunknak elmondta, hogy az esemény része volt a Föld napján elindított, 13. Bringázz a munkába! tavaszi kampánynak, amellyel minél több embert arra szeretnének ösztönözni, hogy autó helyett biciklivel járjanak munkába, iskolába.

Azok, akik a május 30-áig tartó kampányidőszakban regisztrálnak a kezdeményezés honlapján érdekes játékban vehetnek részt. A feladat: nyolc alkalommal munkába, vagy iskolába tekerni és a megtett kilométereket a netes felületen található közlekedési naplóba rögzíteni.

HBN-OCs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!