Sport

2014.04.01. 09:48

Végh Sanyi győzelemre tör a négyes tornán

Debrecen - A Magyar Prémium MMA Liga „<em>Csúcsragadozók a ketrecben</em>” elnevezésű debreceni gáláján 77 kilogrammban négyes tornát rendez, a Hódos Imre Sportcsarnokban ebben a kategóriában a Hungarian Pitbull Fighters Debrecen harcosa, Végh Sándor képviseli a házigazdák színeit.

Debrecen - A Magyar Prémium MMA Liga „Csúcsragadozók a ketrecben” elnevezésű debreceni gáláján 77 kilogrammban négyes tornát rendez, a Hódos Imre Sportcsarnokban ebben a kategóriában a Hungarian Pitbull Fighters Debrecen harcosa, Végh Sándor képviseli a házigazdák színeit.

Végh Sanyinak nem ismeretlen a Prémium Liga légköre, az első, a Fővárosi Nagycirkuszban megrendezett fordulóban a cseh Hajtmar ellen superfightot vívó Soltész László segítőjeként volt jelen. A budapesti viadalon két négyes tornára is sor került, nem lesz ez másként a cívisvárosban sem, Sanyi a 77 kilogrammosok kvartettjébe kapott meghívást.

- Nagyon tetszett a budapesti rendezvény, komoly színvonalú csatákat láttam, a szervezők ideális körülményeket teremtettek a harcosoknak a küzdelemre – kezdte Végh Sanyi. – Ez motivációt jelent számomra a debreceni gálára. Az ellenfelekről nem sokat tudok, azt viszont igen, hogy a nyíregyházi Szabó Gabi is ott lesz a mezőnyben. Ennek nagyon örülök, remélem, létrejön a visszavágónk.

Időközben a fightcard is elkészült: versenyzőnk az ózdi Beszterczei Rajmunddal kezd, így a „Végrehajtó” művésznéven ismert Szabóval csak a fináléban találkozhat.

Sanyi kemény edzésmunkán van túl, bár a napokban összeszedett egy apróbb sérülést, ez nem gátolja abban, hogy ketrecbe lépjen a Hódosban.

- Minden rendben lesz, a súlyom is OK, fogyasztanom nem kell a 77 kilóra. Izgatottan várom a négyes tornát, nem szerepeltem még ilyen viadalon. Két meccset vívtam már egy nap alatt, de tornarendszerben még nincs tapasztalatom. Nem fogok taktikázni, már az első meccsen úgy küzdök, ahogy csak a csövön kifér, szeretném idő előtt befejezni a bunyót. A lényeg, hogy eljussak a döntőig.

Fighterünk számára plusz motivációt jelent a hazai környezet, jelentős szurkolótábor biztatja majd a csarnokban.

- Számomra nem teher, hogy hazai ketrecben kell küzdenem, inspirál, hogy barátok, ismerősök előtt harcolhatok. Nem tudom, hogy alakul a szombat este, lesz, ahogy lesz, de egyet ígérhetek, mindent beleadok, úgy küzdök, hogy ne keljen szégyenkeznem, ha kijövök a ketrecből. Már az is nagy szó, hogy egy ilyen rangos mezőny tagja lehetek, de ezzel nem elégszem meg, a győzelemmel lennék elégedett.


„Csúcsragadozók a ketrecben” – MMA-gála

Kapunyitás: 18:00

Kezdés: 19:00

Helyszín: Hódos Imre sportcsarnok (Kassai út 32-34)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!