Sport

2014.04.11. 14:23

Óvatosnak kell lenni

Debrecen, Budapest - Az MTK Budapest otthonában, a Hidegkuti Stadionban van jelenése a DVSC-TEVA csapatának szombaton 20 órától az OTP Bank Liga 24. fordulójában (élőben a <a href="http://www.haon.hu" target="_blank">www.haon.hu</a>-n).

Debrecen, Budapest - Az MTK Budapest otthonában, a Hidegkuti Stadionban van jelenése a DVSC-TEVA csapatának szombaton 20 órától az OTP Bank Liga 24. fordulójában (élőben a www.haon.hu-n). Az éllovas Lokira az elmúlt két körben, előbb a Videotonnal, majd a Győrrel vívott slágermeccse után ezúttal sem vár könnyű feladat, mert bár Garami József tanítványai a 14. helyen állnak, ez nem jelenti azt, hogy ilyen gyenge lenne az MTK.

A két egylet őszi összecsapása 1–0-s Lokomotív sikert hozott úgy, hogy a cívisvárosiak a 15. perctől emberhátrányban játszottak, miután kiállították Trninicset.

– Bízunk benne, hogy ezúttal nem tíz emberrel kell befejeztünk a találkozót – kezdte mondandóját Vadnai Dániel, a Loki játékosa. – Úgy hiszem, az MTK nem fog kiesni, jobb annál a csapat. Az ősszel sem voltak olyan rosszak, csak nem jött ki nekik a lépés. Télen pedig erősödtek, Rodenbücher István, Vass Ádám és Torghelle Sándor játéka is sokat dob az együttesen. Igaz, most Vass sérülés miatt nem léphet pályára, de ez nem könnyíti meg a dolgunkat, mert az őt helyettesítő labdarúgó is jó képességű. Riválisunk egy jól megszervezett együttes, nehéz derbi vár ránk, amelyet okvetlenül meg szeretnénk nyerni – fogalmazott Vadnai.

A cikk folytatását a naplo.hu-n és a Hajdú-bihari Napló ápilis 12-i számában olvashatják.


1 napja | Budapest, 2014. április 10., csütörtök (MTI) - A listavezető Debrecen a kiesés elől menekülő MTK-hoz látogat, míg a második helyezett Győr a kilencedik Kecskemétet fogadja a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!